Paštika Boženka Trhaná Vepřová

Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes).

Skladem
Kód: 46
95 Kč
Kategorie: Paštiky

Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy zpracovávám pouze bůček a plec.

Trhané Boženky je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.

Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.

Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin.

Trvanlivost výrobku je 6 měsíců od data (ruční) výroby.

Složení výrobku:

Min. 70% vepřového masa: plec a bok
Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost (mléko)
Rozmarýn
Sůl do 2% a pepř

160g