Trhané maso Vepřové

Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí  noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně z masa z českých chovů.

Dostupnost Skladem
109 Kč 97,32 Kč bez DPH
Trhané maso Vepřové
100% kvalita
Bez umělých barviv
České vepřové maso
Poctivá ruční výroba

Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí  noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně z masa z českých chovů.

Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.
Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.

Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.
Složení výrobku: min. 70 % vepřového masa, vepřové sádlo, tymián, sůl 1,5 % a pepř.

Velikost: 160 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Trhaná masa
Záruka: 18měsíců
Hmotnost: 0.3 kg